Blog

Lees hier meer over mij in mijn blogs

Staycation

Ieder jaar is het plannen van de zomervakantie voor ons weer een enorme klus. Enerzijds moeten we rekening houden met de schoolvakantie van de kinderen en anderzijds zijn juist die zomermaanden de drukste periode qua werk voor Charly en mij.

Ik tel mijn zegeningen

Al dagen loop ik tegen deze column aan te hikken. Het voelt heel raar om nu iets te schrijven terwijl je totaal geen idee hebt hoe de wereld er over 2 maanden – wanneer dit blad in de schappen ligt – eruit zal zien.

Op zoek naar Domingo

Sinds ik met de voorstelling Mijn Man Begrijpt Me Niet door de Nederlandse theaters tour is de naam Domingo voor mijn vriendinnen en mij een begrip geworden.

Plant-aardig

De laatste jaren lees je steeds meer over de relatie tussen voeding, je gezondheid en het milieu. We worden bewuster en steeds meer mensen kiezen voor minder suiker en minder vlees. Langzaam maar zeker bewogen ook wij die kant op.

Digi-taal-daten anno 2019

“Jaaa gezelligheid!”, riep ik toen het eindelijk gelukt was om weer eens op stap te gaan met mijn twee jongere vrijgezelle vriendinnen die ik helaas door alle drukte en verschillende leefritmes – zo’n gezin brengt toch wel wat beperkingen met zich mee – veel te weinig zie.

Reality check

Met een griepje en een dekentje zit ik op de bank te scrollen op Netflix. De meeste van mijn guilty pleasures deelt mijn lief helaas niet met mij; talentenjachten vindt hij te langdradig, romantische kerst comedy’s vindt hij kitsch en voor reality programma’s heeft hij ook geen geduld.

#Puppylove

Recentelijk is er een complete nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik weet nog dat ik, toen ik voor het eerst moeder werd, een soortgelijke ervaring had. Het begon al tijdens de zwangerschap.

Blaffende honden bijten niet

In mijn vorige column deed ik al verslag van het feit dat wij recentelijk ons gezin hebben uitgebreid. Het verlangen was er al jaren, maar nu was het moment daar; we besloten een hond te nemen.

10 jaar flarden

Is het al tien jaar geleden dat dit avontuur begon? De tijd lijkt voorbij gevlogen. Maar als ik nadenk over hoe het allemaal begon, besef ik hoe ongelofelijk veel er in de tussentijd is gebeurd.