Tanja Jess

Blog

Lees hier meer over mij in mijn blogs

Digi-taal-daten anno 2019

“Jaaa gezelligheid!”, riep ik toen het eindelijk gelukt was om weer eens op stap te gaan met mijn twee jongere vrijgezelle vriendinnen die ik helaas door alle drukte en verschillende leefritmes – zo’n gezin brengt toch wel wat beperkingen met zich mee – veel te weinig zie.

Reality check

Met een griepje en een dekentje zit ik op de bank te scrollen op Netflix. De meeste van mijn guilty pleasures deelt mijn lief helaas niet met mij; talentenjachten vindt hij te langdradig, romantische kerst comedy’s vindt hij kitsch en voor reality programma’s heeft hij ook geen geduld.

#Puppylove

Recentelijk is er een complete nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik weet nog dat ik, toen ik voor het eerst moeder werd, een soortgelijke ervaring had. Het begon al tijdens de zwangerschap.

Blaffende honden bijten niet

In mijn vorige column deed ik al verslag van het feit dat wij recentelijk ons gezin hebben uitgebreid. Het verlangen was er al jaren, maar nu was het moment daar; we besloten een hond te nemen.

10 jaar flarden

Is het al tien jaar geleden dat dit avontuur begon? De tijd lijkt voorbij gevlogen. Maar als ik nadenk over hoe het allemaal begon, besef ik hoe ongelofelijk veel er in de tussentijd is gebeurd.